AANMELDING voor een ACTIVITEIT

Wij raden u aan om eerst onze Privacyverklaring te lezen.

De aanmeldingen voor het najaarsseizoen start in augustus.
Graag opgeven voor de 15e september.
De aanmeldingen voor het nieuwe voorjaarsseizoen starten in december.
Graag opgeven voor de jaarwisseling.

U kunt onderstaande lijst kopieren naar een e-mail, de gegevens invullen en opsturen naar het inschrijfbureau .

Als uw Persoonsgegevens bij ons al bekend zijn hoeft u die niet opnieuw op te geven.
Als de gegevend niet bekend of gewijzigd zijn verzoeken we u de volgende informatie op te geven:

*) Nota: Bij te weinig deelnemers kunnen trainingen niet doorgaan of worden samengevoegd.

Indien u zich opgeeft, geeft u toestemming aan de skivereniging de gegevens te beheren volgens de Privacyverklaring.

De aanmelding wordt geldig na het betalen van het cursustarief
Het te betalen bedrag kunt u hier vinden: Tarieven

Inschrijvingsbedragen dienen, met uw aanmelding, te worden voldaan
door middel van een bankoverschrijving ( IBAN : NL59 RABO 01597 26565 )
bij de Rabobank te Helmond, tnv Penningmeester Skivereniging Zuid-Oost Brabant.

Nota:
U kunt bovenstaande tekst voor iedere deelnemer kopieren naar een e-mail, invullen en opsturen naar onze inschrijfbureau.
Uitprinten, invullen en opsturen per brief mag ook.

Opmerking:
De Nederlandse SkiVereninging vraagt naar onze gegevens om mailingen/aanbiedingen te kunnen doen.
En met een lidmaatschapspas kunt u her en der kortingen krijgen op wintersportzaken.
Bij bezwaar om de gegevens naar de Nederlandse Skivereniging door te sturen, dat gaarne bij de opmerkingen te vermelden.