CURSUSTARIEVEN

Skivereniging Zuid-Oost Brabant seizoen 2022 - 2023 Tarieven.

De cursustarieven exclusief lidmaatschap zijn:

Nota: Dit is nog niet definitief vastgelegd ivm voorgestelde korting van € 5,- dit seizoen.
Het zal worden behandeld op de komende ALV.

Opmerkingen:
  1. Voor het volgen van meerdere cursussen gedurende het seizoen is het tarief alleen het cursustarief verschuldigd.
  2. De jaarcontributie voor het lidmaatschap van SkiVerZOB voor het hele boekjaar is voor 2021-2022: € 14,-.
  3. U wordt officieel ingeschreven als deelnemer na betaling van de aanmelding voor een cursus.
  4. De betaaldata zijn vσσr 15 september voor het najaarsseizoen en vσσr 15 december van het betreffende voorjaarsseizoen.
  5. Het minimum aantal deelnemers per cursus is 7.

Berekening:

Met de onderstaande formulier kan u het te betalen bedrag per persoon zelf bepalen.
Najaar 2022 Deelname aan:                 Klik die checkbox-zaken die van u van toepassing zijn:                 Opmerkingen:
SkiPlus Dinsdagmorgen: 10 trainingen okt - dec
SkiPlus Dinsdagavond: 10 trainingen okt - dec
SkiPlus Woensdagmorgen: 10 trainingen okt - dec
SkiPlus Vrijdagmorgen: 10 trainingen okt - dec
Het te betalen bedrag in € Inclusief het seizoens lidmaatschap.

Inschrijvingsbedragen dienen, met uw aanmelding, te worden voldaan door middel van een bankoverschrijving
( IBAN : NL59 RABO 0159 7265 65 ) bij de Rabobank , tnv Penningmeester Skivereniging Zuid-Oost Brabant).

Ons Lidmaatschap en Contributie