CURSUSTARIEVEN

Skivereniging Zuid-Oost Brabant seizoen 2018 - 2019 Tarieven .

De cursustarieven inclusief lidmaatschap voor najaar 2018 zijn:

Opmerkingen:
  1. Het tarief is de som van het jaar lidmaatschap en het cursustarief.
  2. Het lidmaatschap voor seizoen 2017-2018 van SkiVerZOB is € 14,-.
  3. Voor extra cursussen gedurende het seizoen is het tarief slechts het cursustarief.
  4. U wordt officieel ingeschreven als deelnemer na betaling voor de aanmelding voor een cursus.
  5. De betaaldata zijn vσσr 15 september voor het najaarsseizoen en vσσr 15 december van het betreffende voorjaarsseizoen.
  6. Het minimum aantal deelnemers per cursus is 7.

Berekening:

Met de onderstaande formulier kan u het te betalen bedrag per persoon zelf bepalen.
Najaar 2019 Deelname aan:                 Klik die checkbox-zaken die van u van toepassing zijn:                 Opmerkingen:
Sneeuwfit Maandag: 20 trainingen seizoen okt - mrt.
SkiPlus Dinsdagmorgen: 10 trainingen okt - dec
SkiPlus Dinsdagavond: 10 trainingen okt - dec
SkiPlus Woensdagmorgen: 10 trainingen okt - dec
SkiPlus Vrijdagmorgen: 10 trainingen okt - dec

Inschrijvingsbedragen dienen, met uw aanmelding, te worden voldaan door middel van een bankoverschrijving
(IBAN : NL59RABO 01597 26565 ) bij de Rabobank te Helmond, tnv Penningmeester Skivereniging Zuid-Oost Brabant).