CURSUSTARIEVEN

Skivereniging Zuid-Oost Brabant seizoen 2020 - 2021 Tarieven.

De cursustarieven inclusief lidmaatschap zijn:

Opmerkingen:
  1. Het tarief is de som van het jaar lidmaatschap en het cursustarief.
  2. Het lidmaatschap voor dit seizoen 2020-2021 van SkiVerZOB is € 14,-.
  3. Voor extra cursussen gedurende het seizoen is het tarief slechts het cursustarief.
  4. U wordt officieel ingeschreven als deelnemer na betaling voor de aanmelding voor een cursus.
  5. De betaaldata zijn vσσr 15 september voor het najaarsseizoen en vσσr 15 december van het betreffende voorjaarsseizoen.
  6. Het minimum aantal deelnemers per cursus is 7.

Berekening:

Met de onderstaande formulier kan u het te betalen bedrag per persoon zelf bepalen.
Najaar 2020 Deelname aan:                 Klik die checkbox-zaken die van u van toepassing zijn:                 Opmerkingen:
SkiPlus Dinsdagmorgen: 10 trainingen okt - dec
SkiPlus Dinsdagavond: 10 trainingen okt - dec
SkiPlus Woensdagmorgen: 10 trainingen okt - dec
SkiPlus Vrijdagmorgen: 10 trainingen okt - dec
Het te betalen bedrag in € Inclusief het lidmaatschap.

Inschrijvingsbedragen dienen, met uw aanmelding, te worden voldaan door middel van een bankoverschrijving
( IBAN : NL59 RABO 0159 7265 65 ) bij de Rabobank , tnv Penningmeester Skivereniging Zuid-Oost Brabant).